Swing &

Movie Night

2019.06.07.
PÉNTEK
19.00
ARATÓ UTCA 34.
GYŐR
9028
Ára: 2400,-
Jegyek elővételben kaphatók!

Győri Filharmonikus Zenekar - Arrabona Rézfúvós Kvintett feat. Boda Bernadett

Június 7-én visszatér az Arrabona Rézfúvós Kvintett egy estére, hogy ismét elvarázsolja a Magtárba érkezőket egy különleges előadással. Ezúttal - kizárólag erre az estére - velük tart Boda Bernadett is, a Dzsem zenekar énekesnője, aki csodálatos hangjával fogja emelni az est színvonalát.

Az est témája a
Movie & Swing lesz, ennek szellemében kerülnek összeválogatásra az előadás alatt hallható dalok is.

A rézfúvós kvintett a Győri Filharmonikus Zenekar művészeiből alakult. Három muzsikusuk a fiatalos lendületet képviseli, ketten már évtizedek óta győri zenekar tagjai.

A közös kamarazenélést 2018-ban kezdték, ám sok különböző formációban muzsikálnak évek óta.

 

Tagok:

Boda Bernadett: ének

Vörös Ádám : trombita

Németh Tamás: trombita

Bolykó István: kürt

Tóth József: harsona

Hauszknecht Csaba: tuba

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Online jegyekért kérlek add meg az alábbi adatokat!

Korábbi rendezvényeink

Kvintett

Arrabona

2019.03.30. SZOMBAT
19.00

Győri Filharmonikus Zenekar - Arrabona rézfúvós kvintett

 

A rézfúvós kvintett a Győri Filharmonikus Zenekar művészeiből alakult. Három muzsikusuk a fiatalos lendületet képviseli, ketten már évtizedek óta győri zenekar tagjai.

 

A közös kamarazenélést 2018-ban kezdték, ám sok különböző formációban muzsikálnak évek óta.

 

Színes repertoárjuk a régi zenétől a barokk, klasszikus műveken keresztül, egészen a modern, jazz, populáris könnyűzenéig terjed. Külön hangsúlyt fektetnek a zenei ismeretterjesztésre, az igényes zene megismertetésére.

 

Tagok:

Vörös Ádám : trombita

Németh Tamás: trombita

Bolykó István: kürt

Tóth József: harsona

Hauszknecht Csaba: tuba

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Online jegyekért kérlek add meg az alábbi adatokat!
Ára: 2400,-
Jegyek elővételben kaphatók!

Magtár

Farsang

2019.02.23. SZOMBAT
19.00
ARATÓ UTCA 34.
GYŐR
9028

Exkluzív farsangi buli a Magtárban DJ Zölddel
Nem érdemes kihagyni, hiszen egy évben mindössze egyszer van ilyen!

19:00-tól egy jó hangulatú, rövid kvízzel indítjuk az estét. Izgalmas nyeremények, különleges italok egész este!


Jelmezszépségverseny keretein belül díjazzuk a legegyedibb és legkiválóbb jelmezeket!


Öltözz be és a belépőd felét mi álljuk!

Jegyek korlátozott számban, elővételben kaphatóak a helyszínen! Online jegyvásárlás az alábbi formula kitöltése esetén!

Online jegyekért kérlek add meg az alábbi adatokat!
Árak:
Jelmezben: 1200,-
Jelmez nélkül: 2400,-

©2019 Para & CO Kft.

 

GINOP-5.2.4-16-2018-03624:    Gyakornokok alkalmazása a PARA & Co Kft-nél

Elnyert támogatás mértéke: 7.446.888,- Ft

Támogatás intenzitása: 100%

A jelen fejlesztés célja:

A Para & Co. Kft. szórakoztató és kulturális központot üzemeltet, ahol első sorban csapatépítő tevékenységet végzünk. A játékaink különböző fejtörőkből (juss ki bezárt pályáról fejtörő feladatok megoldásával), ügyességi játékokból, és ezen kettő kombinációjából tevődik össze. Sok emberrel találkozunk minden napi életünk folyamán, első sorban különböző cégek veszik igénybe szolgáltatásinkat. A „gyermek részlegünk” nem csak megőrzésből, hanem aktív csapatépítő és ügyességi foglalkozásokból is áll, ahol igyekszünk pallérozni a gyerkőcök történelmi tudását, hiszen a helyszínünk egy 300 éves múlttal rendelkező Magtár, ahol maga Napóleon is megfordult. Az épülethez szorosan hozzátartozik az ezoterika, ezen a területen is igyekszünk segíteni az érdeklődőknek. Tevékenységeinket a vendéglátással egészítjük ki, hogy az ide látogatók, teljes kiszolgálást élvezzenek. Igyekszünk rendszeresen helyet, tért és élményt biztosítani hátrányos helyzetű gyermekeknek (árvaházi, intézeti elhelyezettek). Támogatjuk a helyi sportszervezeteket, elsősorban a jeges sportot űző fiatalokat – jégkorong, műkorcsolya, szinkronkorcsolya- , ahol a csapatépítés elengedhetetlen fontosságú.

A projekt keretében 2 fő gyakornok felvételét tervezzük. A gyakornokok végzettsége: OKJ 54-346-01. A gyakornokok közül egyik moderátor, a másik pedig rendezvényszervező munkakörben fog dolgozni.  A gyakornokok alkalmazásukat követően a cég programszervezés és általános működtetése terén fognak dolgozni, ahol már megszerzett végzettségük mellett számos, a képzése során megszerzett tudást tudnak hasznosítani, mint például szervezetfejlesztés, programszervezés.

A vállalati kapcsolattartói feladatok a vállalkozás ügyvezetője fogja ellátni. A kapcsolattartó 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezi, 2013 óta látja el a vállalkozás vezetésével, programszervezéssel és a létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat. A gyakornoki program keretében a vállalkozás és a gyakornoki munka feltételeinek megteremtése során elengedhetetlen, hogy a megfelelő munkakörnyezetet alakítsunk ki, ahol a vendégeinket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ennek keretében egy komplex pultot kívánunk kialakítani, mely egyben szolgálja a vendégeink kiszolgálását, vendéglátással kapcsolatos feladatok ellátását, valamint regisztrációs funkciókat ellátva helyszíne tud lenni a vendégek fogadására. Továbbá nagyon fontosnak tartjuk, hogy dolgozóink megfelelő minőségű, egységes arculatnak megfelelő munkaruhát hordjanak munkavégzésük során, mivel csakis így tudják a lehető legnagyobb hatékonysággal képviselni a cégünket a vendégeink előtt. Ezért a projekt keretében a dolgozók számára szükséges munkaruházatot kívánjuk beszerezni a pályázati dokumentáció mellékletét képező árajánlatban részletezettek szerint. Ezen felül a projekt keretében tervezzük, hogy bevezetésre kerül 1 db integrált vendéglátói és rendezvényszervezési szoftver, mellyel hatékonyan tudjuk koordinálni az általunk szervezett rendezvényeket, valamint a vendéglátás terén is fontos szerepet játszik majd a készletgazdálkodás és rendelésfelvétel, kiszolgálás területén. Ehhez kapcsolódóan tervezzük továbbá 1 db  asztali számítógép beszerzését a hozzá tartozó, vendéglátásban használatos érintő képernyővel és blokknyomtatóval. A beszerzésre kerülő eszközök mindkét gyakornok hoz kapcsolódik, mindkét gyakornok szakmai fejlődését szolgálja. Ezen eszközök segítségével a gyakornok a jelenleg elérhető legmodernebb eszközökkel végezheti tevékenységét, megismerheti azok használatát és hosszú távon hasznos szakmai tudásra és tapasztalatra tehet szert, mely révén hosszú távon is javul munkaerőpiaci pozíciója. Célunk, hogy a gyakornok hosszú távon alkalmazzuk, magas tudással rendelkező szakmai csapatot építsünk ki a hosszú távú fenntartható fejlődés érdekében.

Számszerűsíthető eredmény: 2 fő folyamatos, hosszú távú alkalmazása.

0620/242-7970

  • Instagram
  • Facebook Social Icon