LASERMAXX ARÉNA

Magyarországon elsőként!

Egy sport, mely függőséget okoz:

 • 400 m2-es arénában max. 20 fő játékosnak egy időben

 • számtalan fedezékkel, bástyával, átjáróval nehezített játékterep

 • az élményt tovább növeli a rengeteg kihelyezett LED és UV fényforrás, stroboszkóp, lézerágyú

 • a játék során a pályát enyhe füst lengi be, mely láthatóvá teszi lézer fegyver lövéseit

 • mindezt megfejeljük pörgős zenékkel, igényeidhez alakított hangerőn

  Magas adrenalinszint garantált!

  A LaserMaxx játék semmivel sem veszélyesebb, mint bármely más sport. A kibocsátott lézerfény a szemre teljesen ártalmatlan. Nincs szükség semmilyen speciális sport felszerelésre, ugyanakkor sport ruházatban kellemesebb a játék, illetve javasolt a csere póló, mert biztosan leizzasztunk. 

PARAPARK

A galaxis első szabadulójátéka!

A legendás ParaPark-produkciók lényege, hogy a játékosokat (szó szerint) rabul ejti valamilyen titokzatos hely, ahonnan erővel nem, csak ésszel lehet kijutni – ráadásul mindössze 60 perc alatt. Rejtélyek megfejtésén, fejtörők megoldásán és ördöglakatok kinyitásán keresztül vezet kifele az út, miközben sosem lehetünk biztosak abban, hogy mi vár ránk a következő ajtó mögött…


Pályáinkon minimum 2, maximum 6 fős csapatok tehetik próbára magukat. A kijutáshoz ugyanis minden esetben csapatmunka, többféle készség összehangolt működése kell. Éppen ezért kiváló lehetőség csapatépítő program gyanánt is.

RENDEZVÉNYTEREM

Minden alkalomra!

Kis házibuliktól, céges vacsorákig. Minden bizotsítva van egy kellemes összejövetelhez.
Kattints a részletekért!

SZÜLETÉSNAPI LASERMAXX

Ünnepeljetek nálunk a nagy napon!

Mert az élmény a legjobb ajándék!

PARAPOLY GYŐR: SZABADULÓK RENDJE - A BEAVATÁS!

Ahol Te vagy a főhős és maga a város a játéktábla.
Bírd szóra a nyomokat, fejtsd meg a rejtvényeket és eredj a rejtélyek nyomába. Mindegyik pályánkon újabb titokkal szembesülsz, a megoldás pedig csak rajtad és a csapatodon múlik.
Nem kell hozzá más, csak egy jó társaság (2-6 fő), egy okostelefon, kb. 100 MB mobilnet, egy toll és a térkép, amit nálunk a Magtárban (Arató utca 34.), vagy a Dunakapu tér 6. szám alatt található BRÁDY Tápintézet - Bisztro Pubban vehettek majd át. A kalandot bármikor elkezdheted és ha megéheztél vagy elfáradtál meg is szakíthatod. Nem kell igazodnod nyitvatartási időhöz, időjáráshoz, a lényeg, hogy a rejtélyek megoldására max. 48 órád van, ebből ne csússz ki.

MANTIZ - Bottle Royale

A LaserMaxx új, Battle Royale játékmódban élvezhető KÜLTÉRI játéka.

Épülj be a környezetedbe és találd el az ellenfeled akár 275 méterről a szabadban. Szuper dizájnnal ellátott kiváló minőségű lézerfegyvereket bérelhettek tőlünk, akár egy egész napra is! Bárhol, bármikor játszhattok vele, csupán egy okostelefonra és mobilnetre van hozzá szükségetek a felszerelésen kívül!

QUIZZONE

Ahol a válaszok születnek

A játék során izgalmas, szórakoztató és izzasztó kvízkérdésekre kell válaszolnotok 7 különböző játékblokkban, változatos témakörökben. 
Gyere és tedd próbára saját és csapatod tudását hétfő esténként Győr legújabb közösségi terén, a Magtárban. Szeretettel várunk olyan 4-6 fős csapatok jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni magukat egy egészen rendhagyó környezetben, a már megszokott játékmenettel.

CHALLANGE PARK

Szórakozás minden korosztálynak

Szabadtéren játszódó tréning feladványaink, mely a logikát, ügyességet, csapatmunkát igényelnek. A feladványokat évről évre frissítjük, fejlesztjük, hogy mindig a legmagasabb minőségű játékokat tudjuk biztosítani kedves Vendégeinknek!

 

Kiváló választás lehet csapatépítőre, gyermekrendezvényre, céges rendezvényre, iskolai csoportoknak és baráti társaságoknak egyaránt. 

Amennyiben nyitvatartási időn kívüli időpont érdekelne, bulit, vacsorát, céges csapatépítőt szerveznél, vagy bármi egyéb kérdésed lenne, írj nekünk, vagy nyitvatartási időn belül keress bennünket telefonos elérhetőségünkön!

©2019 Para & CO Kft.

 

GINOP-5.2.4-16-2018-03624:    Gyakornokok alkalmazása a PARA & Co Kft-nél

Elnyert támogatás mértéke: 7.446.888,- Ft

Támogatás intenzitása: 100%

A jelen fejlesztés célja:

A Para & Co. Kft. szórakoztató és kulturális központot üzemeltet, ahol első sorban csapatépítő tevékenységet végzünk. A játékaink különböző fejtörőkből (juss ki bezárt pályáról fejtörő feladatok megoldásával), ügyességi játékokból, és ezen kettő kombinációjából tevődik össze. Sok emberrel találkozunk minden napi életünk folyamán, első sorban különböző cégek veszik igénybe szolgáltatásinkat. A „gyermek részlegünk” nem csak megőrzésből, hanem aktív csapatépítő és ügyességi foglalkozásokból is áll, ahol igyekszünk pallérozni a gyerkőcök történelmi tudását, hiszen a helyszínünk egy 300 éves múlttal rendelkező Magtár, ahol maga Napóleon is megfordult. Az épülethez szorosan hozzátartozik az ezoterika, ezen a területen is igyekszünk segíteni az érdeklődőknek. Tevékenységeinket a vendéglátással egészítjük ki, hogy az ide látogatók, teljes kiszolgálást élvezzenek. Igyekszünk rendszeresen helyet, tért és élményt biztosítani hátrányos helyzetű gyermekeknek (árvaházi, intézeti elhelyezettek). Támogatjuk a helyi sportszervezeteket, elsősorban a jeges sportot űző fiatalokat – jégkorong, műkorcsolya, szinkronkorcsolya- , ahol a csapatépítés elengedhetetlen fontosságú.

A projekt keretében 2 fő gyakornok felvételét tervezzük. A gyakornokok végzettsége: OKJ 54-346-01. A gyakornokok közül egyik moderátor, a másik pedig rendezvényszervező munkakörben fog dolgozni.  A gyakornokok alkalmazásukat követően a cég programszervezés és általános működtetése terén fognak dolgozni, ahol már megszerzett végzettségük mellett számos, a képzése során megszerzett tudást tudnak hasznosítani, mint például szervezetfejlesztés, programszervezés.

A vállalati kapcsolattartói feladatok a vállalkozás ügyvezetője fogja ellátni. A kapcsolattartó 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezi, 2013 óta látja el a vállalkozás vezetésével, programszervezéssel és a létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat. A gyakornoki program keretében a vállalkozás és a gyakornoki munka feltételeinek megteremtése során elengedhetetlen, hogy a megfelelő munkakörnyezetet alakítsunk ki, ahol a vendégeinket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ennek keretében egy komplex pultot kívánunk kialakítani, mely egyben szolgálja a vendégeink kiszolgálását, vendéglátással kapcsolatos feladatok ellátását, valamint regisztrációs funkciókat ellátva helyszíne tud lenni a vendégek fogadására. Továbbá nagyon fontosnak tartjuk, hogy dolgozóink megfelelő minőségű, egységes arculatnak megfelelő munkaruhát hordjanak munkavégzésük során, mivel csakis így tudják a lehető legnagyobb hatékonysággal képviselni a cégünket a vendégeink előtt. Ezért a projekt keretében a dolgozók számára szükséges munkaruházatot kívánjuk beszerezni a pályázati dokumentáció mellékletét képező árajánlatban részletezettek szerint. Ezen felül a projekt keretében tervezzük, hogy bevezetésre kerül 1 db integrált vendéglátói és rendezvényszervezési szoftver, mellyel hatékonyan tudjuk koordinálni az általunk szervezett rendezvényeket, valamint a vendéglátás terén is fontos szerepet játszik majd a készletgazdálkodás és rendelésfelvétel, kiszolgálás területén. Ehhez kapcsolódóan tervezzük továbbá 1 db  asztali számítógép beszerzését a hozzá tartozó, vendéglátásban használatos érintő képernyővel és blokknyomtatóval. A beszerzésre kerülő eszközök mindkét gyakornok hoz kapcsolódik, mindkét gyakornok szakmai fejlődését szolgálja. Ezen eszközök segítségével a gyakornok a jelenleg elérhető legmodernebb eszközökkel végezheti tevékenységét, megismerheti azok használatát és hosszú távon hasznos szakmai tudásra és tapasztalatra tehet szert, mely révén hosszú távon is javul munkaerőpiaci pozíciója. Célunk, hogy a gyakornok hosszú távon alkalmazzuk, magas tudással rendelkező szakmai csapatot építsünk ki a hosszú távú fenntartható fejlődés érdekében.

Számszerűsíthető eredmény: 2 fő folyamatos, hosszú távú alkalmazása.

0620/242-7970

 • Instagram
 • Facebook Social Icon