GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ti kérdeztétek. Mi válaszolunk.

HOGYAN TUDOK FOGLALNI?

Foglalni kizárólag a weboldalon keresztül lehetséges. A játszani kívánt játék kiválasztása után, automatikusan átirányítjuk a foglalási felületre, ahol az időpont kiválasztása után, a megadott e-mail címre küldött díjbekérő teljesítésével véglegesítheti a foglalást.

 

Amennyiben a ParaPark és LaserMaxx játékoktól eltérő játékra vagy céges rendezvényre, csapatépítőre szeretne foglalni, írjon nekünk e-mailt vagy hívjon minket telefonon!

HÁNY ÉVES KORTÓL AJÁNLJÁK A JÁTÉKOKAT?

A ParaPark játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 14 év felettiek. Viszont szülői felügyelettel kisebbeknek is remek szórakozás lehet a ParaPark.

LaserMaxx játékunkat 10 éves kortól javasoljuk, a mellény mérete miatt. A mellények egy méretűek, csak szélességre állíthatók, így leginkább a magasság határozza meg a használhatóságot. Teszem fel, ha a gyermek csak 8 éves, de eléri a kb. 120cm magasságot, akkor ő már kemény harcos lehet, tehát tudja viselni a mellényt.
A játék maga nem veszélyes, de a pályán sötét van, fény- és hangeffektek, füstgép, bástyák és fedezékek nehezítik a továbbhaladást.

HOGYAN TUDUNK PARAPARK UTALVÁNYT VENNI?

A weboldalunkon keresztül tudsz utalványt venni. Először kattints a Foglalás fülre, aztán a foglalási oldalnál az Ajándék vócser fül alatt tudod elindítani a vásárlást. Az elkészült vócsert pedig a megadott e-mail címre küldjük.

HOGYAN TUDOK LASERMAXX UTALVÁNYT VENNI?

LaserMaxx utalványt sajnos még nem tudsz online vásárolni, így ha erre tartanál igényt, akkor a részletekért keress minket telefonon vagy e-mailben. :)

A HELYSZÍNEN TUDOK FOGLALNI?

A foglalás regisztrációhoz kötött, így azt csak Te tudod elvégezni online, a weboldalunkon keresztül. Amennyiben foglalás nélkül érkeztek játszani, úgy csak abban az esetben tudunk Titeket beengedni, ha épp más nem játszik a pályákon.

A HELYSZÍNEN TUDOK FIZETNI?

Nem. Csak abban az esetben, ha céges rendezvényről, szülinapi foglaló után fennmaradó összegről van szó. Amennyiben foglalásod ezektől eltérő, úgy az összeget utalással tudod rendezni a foglalási időpontod esedékessége előtt.

Ne feledd, hogy az utalás ELINDÍTÁSA és TELJESÜLÉSE két különböző dolog, így az utalásnál figyelembe kell venni a banki tranzakciós szabályokat, a munkanapok-hétvégék-ünnepnapok váltakozásából következő különbségeket is. Amennyiben az utalásod nem érkezik meg a foglalásod előtt 7 nappal, akkor egy automatikus figyelmeztetési levelet fogsz kapni. Ha az utalásod nem teljesül a foglalásod előtt 3 nappal, akkor a rendszer automatikusan törli. Magyarán: az utalást érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni... ;-)

MIT TARTALMAZ EGY LASERMAXX SZÜLINAP?

HA VALAKI NEM TUD MEGJELENNI A LEFOGLALT IDŐPONTBAN VAN LEHETŐSÉG CSERÉRE?

Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy e-mailt vagy telefonon jelzitek, hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Azonban ha az utalás még nem történt meg, hálásak lennénk (de leginkább a parázni akaró többi csapat) ha azt az időpontot egy törlés gombbal felszabadítanátok. Amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.

MILYEN ÖLTÖZÉKBEN CÉLSZERŰ JÖNNI?

Legjobb a kényelmes utcai ruházat, amiben jól érzed magad. Kúszni mászni nem kell majd és a fizikai erőtökre sem lesz szükség. Viszont annál inkább az olvasó szemüvegre (ha van).

MI A TEENDŐ HA NEM SIKERÜL AZ UTALÁS?

Először is ellenőrizd, hogy jó számlaszámot adtál-e meg. 3x8 számjegyre lesz szükség az utaláshoz.

Kedvezményezett: PARA & CO KFT.
Bankszámlaszám: 11737007-20745435-00000000
Bank: OTP BANK NYRT.

SWIFT (BIC) kód: OTPVHUHB
IBAN: HU11117370072074543500000000

Előfordulhat, ha a munkahelyedről próbálkozol (pl.: bankokban), hogy a számítógépes rendszerben blokkolva vannak a jelentkezési lehetőségek. Inkább válassz másik számítógépet, onnan talán menni fog.

HÁNY PERCES EGY LASERMAXX MENET?

Egy menet LaserMaxx 15 perc tényleges játékidőt jelent.

A weboldalon található foglalási táblában azért 30 perces turnusokra bontva találod az időpontokat, mert bár az 1 menethez tartozó játékidő 15 perc, ehhez hozzáadódik az előzetes játékismertető illetve az utólagos kiértékelés, valamint a mellények fel- és levételéhez szükséges idő, így jön ki egy menetre a nagyjából 30 perces időigény.

©2019 Para & CO Kft.

 

GINOP-5.2.4-16-2018-03624:    Gyakornokok alkalmazása a PARA & Co Kft-nél

Elnyert támogatás mértéke: 7.446.888,- Ft

Támogatás intenzitása: 100%

A jelen fejlesztés célja:

A Para & Co. Kft. szórakoztató és kulturális központot üzemeltet, ahol első sorban csapatépítő tevékenységet végzünk. A játékaink különböző fejtörőkből (juss ki bezárt pályáról fejtörő feladatok megoldásával), ügyességi játékokból, és ezen kettő kombinációjából tevődik össze. Sok emberrel találkozunk minden napi életünk folyamán, első sorban különböző cégek veszik igénybe szolgáltatásinkat. A „gyermek részlegünk” nem csak megőrzésből, hanem aktív csapatépítő és ügyességi foglalkozásokból is áll, ahol igyekszünk pallérozni a gyerkőcök történelmi tudását, hiszen a helyszínünk egy 300 éves múlttal rendelkező Magtár, ahol maga Napóleon is megfordult. Az épülethez szorosan hozzátartozik az ezoterika, ezen a területen is igyekszünk segíteni az érdeklődőknek. Tevékenységeinket a vendéglátással egészítjük ki, hogy az ide látogatók, teljes kiszolgálást élvezzenek. Igyekszünk rendszeresen helyet, tért és élményt biztosítani hátrányos helyzetű gyermekeknek (árvaházi, intézeti elhelyezettek). Támogatjuk a helyi sportszervezeteket, elsősorban a jeges sportot űző fiatalokat – jégkorong, műkorcsolya, szinkronkorcsolya- , ahol a csapatépítés elengedhetetlen fontosságú.

A projekt keretében 2 fő gyakornok felvételét tervezzük. A gyakornokok végzettsége: OKJ 54-346-01. A gyakornokok közül egyik moderátor, a másik pedig rendezvényszervező munkakörben fog dolgozni.  A gyakornokok alkalmazásukat követően a cég programszervezés és általános működtetése terén fognak dolgozni, ahol már megszerzett végzettségük mellett számos, a képzése során megszerzett tudást tudnak hasznosítani, mint például szervezetfejlesztés, programszervezés.

A vállalati kapcsolattartói feladatok a vállalkozás ügyvezetője fogja ellátni. A kapcsolattartó 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezi, 2013 óta látja el a vállalkozás vezetésével, programszervezéssel és a létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat. A gyakornoki program keretében a vállalkozás és a gyakornoki munka feltételeinek megteremtése során elengedhetetlen, hogy a megfelelő munkakörnyezetet alakítsunk ki, ahol a vendégeinket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ennek keretében egy komplex pultot kívánunk kialakítani, mely egyben szolgálja a vendégeink kiszolgálását, vendéglátással kapcsolatos feladatok ellátását, valamint regisztrációs funkciókat ellátva helyszíne tud lenni a vendégek fogadására. Továbbá nagyon fontosnak tartjuk, hogy dolgozóink megfelelő minőségű, egységes arculatnak megfelelő munkaruhát hordjanak munkavégzésük során, mivel csakis így tudják a lehető legnagyobb hatékonysággal képviselni a cégünket a vendégeink előtt. Ezért a projekt keretében a dolgozók számára szükséges munkaruházatot kívánjuk beszerezni a pályázati dokumentáció mellékletét képező árajánlatban részletezettek szerint. Ezen felül a projekt keretében tervezzük, hogy bevezetésre kerül 1 db integrált vendéglátói és rendezvényszervezési szoftver, mellyel hatékonyan tudjuk koordinálni az általunk szervezett rendezvényeket, valamint a vendéglátás terén is fontos szerepet játszik majd a készletgazdálkodás és rendelésfelvétel, kiszolgálás területén. Ehhez kapcsolódóan tervezzük továbbá 1 db  asztali számítógép beszerzését a hozzá tartozó, vendéglátásban használatos érintő képernyővel és blokknyomtatóval. A beszerzésre kerülő eszközök mindkét gyakornok hoz kapcsolódik, mindkét gyakornok szakmai fejlődését szolgálja. Ezen eszközök segítségével a gyakornok a jelenleg elérhető legmodernebb eszközökkel végezheti tevékenységét, megismerheti azok használatát és hosszú távon hasznos szakmai tudásra és tapasztalatra tehet szert, mely révén hosszú távon is javul munkaerőpiaci pozíciója. Célunk, hogy a gyakornok hosszú távon alkalmazzuk, magas tudással rendelkező szakmai csapatot építsünk ki a hosszú távú fenntartható fejlődés érdekében.

Számszerűsíthető eredmény: 2 fő folyamatos, hosszú távú alkalmazása.

0620/242-7970

  • Instagram
  • Facebook Social Icon