ÁRAINK

Nagyobb rendezvényekre, különleges eseményekre kérj tőlünk ajánlatot!

LaserMaxx

Egy menet 15 perc tényleges játékidőt tartalmaz, valamint az előzetes játékismertetőt és az utólagos kiértékelést, így jön ki az 1 menetre számolt 30 perc, ami a foglalási táblában is látható.

 

1 időpont: 1 900 Ft x foglalási létszám
2 időpont: 3 400 Ft x foglalási létszám
3 időpont: 4 600 Ft x foglalási létszám
4 időpont: 5 600 Ft x foglalási létszám
5 időpont: 6 600 Ft x foglalási létszám 

Exklúzív VIP foglalás:

Csak a tiétek a pálya!
1 órára:

  • Hétfő - Csütörtök: 59 000 Ft / max. 20 fő

  • Péntek - Vasárnap: 69 000 Ft / max. 20fő

2 órára:

  • Hétfő - Csütörtök: 89 000 Ft / max. 20 fő

  • Péntek - Vasárnap: 99.000 Ft / max. 20fő

20 fő feletti létszám, illetve 2 óra VIP feletti foglalás esetén egyeztetni szükséges.

A költséget a résztvevők létszáma és a csomag függvénye határozza meg.

ParaPark

A ParaPark jelenleg 1 elérhető pályával várja a kedves érdeklődőket.

  • Negyedik elem (Dr. Indiana Jones)

      60 perc, 2 - 6 fő - 12 900 Ft

LaserMaxx Szülinap

Szülinapi csomag ajánlatunk 12 főre szól (szülinapossal együtt)  és 16 éves korig vehető igénybe. Plusz személyek ráfizetés esetén vehetnek részt a szülinapon.

2 órás foglalkoztatás, 4 menet lézerharccal, különterem bérléssel, bekészítéssel, fényekkel és zenével.

  • Hétfő - Csütörtök: 40 500 Ft / 12 fő

  • Péntek - Vasárnap: 45 000 Ft / 12 fő

Az ár nem tartalmazza a tortát, amit igény szerint tudunk biztosítani, melynek ára 7.500 Ft.

PARAPOLY GYŐR: SZABADULÓK RENDJE - A BEAVATÁS!

A játékról további információkért, keress bennünket telefonon vagy e-mail-ben!

A játék ára egységáron: 6.900Ft! Melyet helyben a Magtár épületében tudtok fizetni.

MANTIZ - Battle Royal Laser Tag

Legújabb kültéri Laser tag játékunkhoz szükséged lesz egy okos telefonra és mobil internetre is a felszerelésen kívül!

Fegyverekhez tartó pántot illetve, az okos telefonokhoz, karra helyezhető hordozót mi biztosítunk.

Játékról további információkért keress minket az elérhetőségeken.

10 perc játék ára:  1250Ft/fő

2 óra, 6 fegyverrel: 34 800 FT

3 óra, 6 fegyverrel: 46 900 Ft

4 óra, 6 fegyverrel: 59 900 FT

Egész napra: 96 000 FT

©2019 Para & CO Kft.

 

GINOP-5.2.4-16-2018-03624:    Gyakornokok alkalmazása a PARA & Co Kft-nél

Elnyert támogatás mértéke: 7.446.888,- Ft

Támogatás intenzitása: 100%

A jelen fejlesztés célja:

A Para & Co. Kft. szórakoztató és kulturális központot üzemeltet, ahol első sorban csapatépítő tevékenységet végzünk. A játékaink különböző fejtörőkből (juss ki bezárt pályáról fejtörő feladatok megoldásával), ügyességi játékokból, és ezen kettő kombinációjából tevődik össze. Sok emberrel találkozunk minden napi életünk folyamán, első sorban különböző cégek veszik igénybe szolgáltatásinkat. A „gyermek részlegünk” nem csak megőrzésből, hanem aktív csapatépítő és ügyességi foglalkozásokból is áll, ahol igyekszünk pallérozni a gyerkőcök történelmi tudását, hiszen a helyszínünk egy 300 éves múlttal rendelkező Magtár, ahol maga Napóleon is megfordult. Az épülethez szorosan hozzátartozik az ezoterika, ezen a területen is igyekszünk segíteni az érdeklődőknek. Tevékenységeinket a vendéglátással egészítjük ki, hogy az ide látogatók, teljes kiszolgálást élvezzenek. Igyekszünk rendszeresen helyet, tért és élményt biztosítani hátrányos helyzetű gyermekeknek (árvaházi, intézeti elhelyezettek). Támogatjuk a helyi sportszervezeteket, elsősorban a jeges sportot űző fiatalokat – jégkorong, műkorcsolya, szinkronkorcsolya- , ahol a csapatépítés elengedhetetlen fontosságú.

A projekt keretében 2 fő gyakornok felvételét tervezzük. A gyakornokok végzettsége: OKJ 54-346-01. A gyakornokok közül egyik moderátor, a másik pedig rendezvényszervező munkakörben fog dolgozni.  A gyakornokok alkalmazásukat követően a cég programszervezés és általános működtetése terén fognak dolgozni, ahol már megszerzett végzettségük mellett számos, a képzése során megszerzett tudást tudnak hasznosítani, mint például szervezetfejlesztés, programszervezés.

A vállalati kapcsolattartói feladatok a vállalkozás ügyvezetője fogja ellátni. A kapcsolattartó 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezi, 2013 óta látja el a vállalkozás vezetésével, programszervezéssel és a létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat. A gyakornoki program keretében a vállalkozás és a gyakornoki munka feltételeinek megteremtése során elengedhetetlen, hogy a megfelelő munkakörnyezetet alakítsunk ki, ahol a vendégeinket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ennek keretében egy komplex pultot kívánunk kialakítani, mely egyben szolgálja a vendégeink kiszolgálását, vendéglátással kapcsolatos feladatok ellátását, valamint regisztrációs funkciókat ellátva helyszíne tud lenni a vendégek fogadására. Továbbá nagyon fontosnak tartjuk, hogy dolgozóink megfelelő minőségű, egységes arculatnak megfelelő munkaruhát hordjanak munkavégzésük során, mivel csakis így tudják a lehető legnagyobb hatékonysággal képviselni a cégünket a vendégeink előtt. Ezért a projekt keretében a dolgozók számára szükséges munkaruházatot kívánjuk beszerezni a pályázati dokumentáció mellékletét képező árajánlatban részletezettek szerint. Ezen felül a projekt keretében tervezzük, hogy bevezetésre kerül 1 db integrált vendéglátói és rendezvényszervezési szoftver, mellyel hatékonyan tudjuk koordinálni az általunk szervezett rendezvényeket, valamint a vendéglátás terén is fontos szerepet játszik majd a készletgazdálkodás és rendelésfelvétel, kiszolgálás területén. Ehhez kapcsolódóan tervezzük továbbá 1 db  asztali számítógép beszerzését a hozzá tartozó, vendéglátásban használatos érintő képernyővel és blokknyomtatóval. A beszerzésre kerülő eszközök mindkét gyakornok hoz kapcsolódik, mindkét gyakornok szakmai fejlődését szolgálja. Ezen eszközök segítségével a gyakornok a jelenleg elérhető legmodernebb eszközökkel végezheti tevékenységét, megismerheti azok használatát és hosszú távon hasznos szakmai tudásra és tapasztalatra tehet szert, mely révén hosszú távon is javul munkaerőpiaci pozíciója. Célunk, hogy a gyakornok hosszú távon alkalmazzuk, magas tudással rendelkező szakmai csapatot építsünk ki a hosszú távú fenntartható fejlődés érdekében.

Számszerűsíthető eredmény: 2 fő folyamatos, hosszú távú alkalmazása.

0620/242-7970

  • Instagram
  • Facebook Social Icon